0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILJENIK DELIJA PONOVO NA ‘MARAKANI’: Igrači se šokirali kad su ga videli, lepo iznenađenje za crveno-bele uoči utakmice sa Radom! (FOTO)

Objavljeno: 28.11.20 u 22:48

Dok u Ljutice Bogdana željno iščekuje utakmica sa Radom, fudbaleri srpskog šampiona imali su vrlo prijatno iznenađenje.

Naime, izabranike Dejana Stankovića posetio je bivši fudbaler Zvezde, Damjen Le Talek, koji važi za jednog od najboljih stranaca u klubu.

PROČITAJTE JOŠ:GDE ĆEŠ CRNI GOLMANE?: Još jedan komičan pogodak u Prvoj ligi, pogledajte gol koji je nasmejao celu Srbiju! (VIDEO)

Ovo mu nije prvi put da posećuje svoje nekadašnje saborce, to je uradio već nekoliko puta otkako je napustio glavni grad Srbije.

– Poseban gost na današnjem treningu, nekadašnji prvotimac koji je i nakon odlaska više puta pokazao ljubav prema Crvenoj zvezdi – Damjen Le Talek – piše u objavi kluba.


Podsetimo, Le Talek je crveno-beli dres nosio od 2016. do 2018. godine. Zabeležio je 104 nastupa i postigao 7 golova. Sa Zvezdom je osvojio i dve titule šampiona države.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter