0
Domaći fudbal

GDE ĆEŠ CRNI GOLMANE?: Još jedan komičan pogodak u Prvoj ligi, pogledajte gol koji je nasmejao celu Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.20 u 22:17

Gol koje je mnoge nasmejao dolazi nam sa terena Prve lige Srbije.

Navikli smo da na terenima u Prvoj ligi Srbije viđamo smešne pogotke, i upravo je jedan takav danas viđen na utakmici između Dubočice i Radničkog iz Pirota.

Zahvaljujući het-triku Dušana Savića, ekipa Dubočice je savladala Radnički rezultatom 3:2, i uspela da se domogne nova tri boda.

PROČITAJTE JOŠ: ‘JA IMAM NAJBOLJI CV U SRPSKOM FUDBALU’: Lalatović konačno otkrio da li bi seo na vruću stolicu selektora fudbalske reprezentacije!

Iskusni fudbaler rodom iz Severne Makedonije (35) čak tri puta je pogodio mrežu Piroćanaca, a na het-triku treba da zahvali i gostujućem golmanu Rastku Šuljagiću koji je napravio katastrofalnu grešku koja se ne viđa svakoga dana.

Nakon dodavanja iza odbrane Radničkog, golman Šuljagić je izašao i intervenisao, ali je promašio loptu i ona je došla do Savića kojem nije bilo teško da je smesti u praznu mrežu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter