0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

BORBA ZA POZICIJU NA TABELI: Zmajevi dočekuju Mladost na ‘krovu’!

Objavljeno: 28.11.20 u 16:41

Fudbaleri Voždovca odigrali su u sredu Kup utakmicu protiv Javora i plasirali se u četvrtinu finala, a već sutra očekuje ih novi izazov u nacionalnom prvenstvu, duel protiv ekipe Mladosti.

Posle 15 odigranih kola, Zmajevi zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 24 osvojena boda, dok je tim iz Lučana na samo poziciji niže sa dva boda manje.

Gospodin Jovan Damjanović, šef stručnog štaba Voždovca kao i uvek fokusiran je na igru svog tima uz maksimalno poštovanje protivnika.

– Dolazi nam iskusna i kvalitetna ekipa Mladosti. Igraju prepoznatljivo i mi smo spremni da odgovorimo na njihovu igru. Moji momci rade odlično, vreme je da rezultat dođe kao nagrada – jasan je Damjanović.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDINA ‘RADILICA’ SE VRAĆA: Lider Milojevićeve mašinerije na pragu povratka!

Litvanski reprezentativac iz redova beogradskog kluba ističe prednost domaćeg terena.

– Očekujemo tešku utakmicu, Mladost igra veoma specifičanu igru. Spremamo se za to, ali svakako je prednost to što igramo kod kuće. Pokušaćemo da preuzmemo kontrolu od starta, da budemo dominantni svih 90 minuta i tako upišemo pobedu – zaključio je Justas Lasickas.

Meč između Voždovca i Mladosti na programu je u nedelju 29.11. s početkom u 15 časova na Stadionu FK Voždovac. Utakmicu možete pratiti na našem sajtu i društvenim mrežama, kao i u multiprenosu na prvom programu ‘Arena Sport TV’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter