1
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

ZVEZDINA ‘RADILICA’ SE VRAĆA: Lider Milojevićeve mašinerije na pragu povratka!

Objavljeno: 28.11.20 u 15:16

Gotovo da nije prošao ni jedan prelazni rok otkad je otišao, a da ga domaći i strani mediji nisu povezivali za Zvezdom.

Nenad Krstičić je bez sumnje bio jedan od glavnih faktora generacije koja je nakon dugo godina uspela da vrati Crvenu zvezdu na Evropsku scenu. Vladan Milojević i ceo stručni štab imali su najviše poverenja u rođenog Beograđanina, za kog se često govorilo: ‘Nikad nije kapiten, a najviše je kapiten’.

U redovima srpskog šampiona su svesni da sve bolje igre Njegoša Petrovića, vrlo verovatno znače da bi već u januaru mogli da ostanu bez njega. Interesovanje postoji, mnogo klubova iz ‘Liga petice’ je bacilo oko na talentovanog vezistu. Samim tim, potpuno je logično očekivati da se potraži zamena.

Zvezda je već prvom timu priključila supertalentovanog Nikolu Stankovića, za kojeg se smatra da je jedan od najvećih potencijala ‘crveno-bele’ škole fudbala u novijoj istoriji. Takođe, tu je i Odadu, snažni Afrikanac koji će svoje mesto pod suncem tražiti na zimskim pripremama.

Ono što bi verujem najviše radovalo navijače, jeste povratak Nenada Krstičića. Čovek bez čijeg inata nikada ne bi pričali o magičnoj noći u Salzburgu.

U dresu AEK-a igra dosta dobro, prilično je konstantan, a ove sezone je odigrao oko dve trećine svih utakmica tima iz Atine. Ugovor mu ističe tek leta 2022. godine, pa će Zvezda morati da se spremi na plaćanje odštete.

 

0
0

1 Komentara

  1. Krsticic je bio odlican i veoma vazan igrac, ali zasto bi ga Zvezda sad jurila, kad on tamo igra, ima vazeci ugovor? Druga stvar, vise nije i tako mlad kao sto je bio. Osim Petrovica, tu je i Nikolic. Ove godine stice iskustvo i minutazu i dogodine tek ima da kida na terenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter