0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

MANĆINI ME JE UPITAO, ŠTA ĆEŠ TAMO?: Dejan Stanković otklonio večitu dilemu – zbog čega je prešao u Inter, a ne u Juventus!

Objavljeno: 28.11.20 u 23:22

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković imao je igračku karijeru za veliko poštovanje, ali o njoj vrlo retko govori otkako je seo na klupu srpskog šampiona.

Na konferenciji pred utakmicu sa Radom, Deki je otkrio zanimljivu anegdotu vezanu za njegovu karijeru. Prisetio se trenutaka kada je iz Lacija prešao u Inter.

Ljubitelji fudbala sećaju se da je Juventus tada svim silama želeo da u svoje redove dovede Dejana Stankovića, ali on je ipak odabrao da krene drugim putem.

– Kada sam iz Lacija prelazio u Inter pričalo se o Juventusu. Manćo mi je prišao i rekao ‘Šta ćeš u Juventusu? Bićeš tamo deo sistema, a ako odeš u Inter imaćeš priliku da se upišeš zlatnim slovima u istoriju – setio se Stanković.

U tom kontekstu, on uživa u uspesima sa Zvezdom, koju je vodio do rekordne tri uzastopne pobede u grupnoj fazi UEFA takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ: MILJENIK DELIJA PONOVO NA ‘MARAKANI’: Igrači se šokirali kad su ga videli, lepo iznenađenje za crveno-bele uoči utakmice sa Radom! (FOTO)

– Pisati istoriju jednog kluba nešto je što imponuje svakome i mnogo mi je drago, pre svega zbog momaka, zbog navijača i zbog stručnog štaba naravno. Bez njih, ništa ne bi bilo ovako… Ne znam za podatke od 1992, ali rekao sam na konferenciji da svako ko dođe u Crvenu zvezdu, da li kao funkcioner, trener, igrač, sanja o tome da ispiše istoriju. Ja sam na početku, ali Zvezdino sam dete i znači mi svaka stavka prema kojoj sam upisan negde – dodao je trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter