0
Fudbal

FOTO: Screenshot

‘MARŠIRALA KRALJA PETRA GARDA’: Kako je Maradona u Beogradu pevao sa Duletom Savićem – isplivao zaboravljeni snimak (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.20 u 10:49

Legendarni Dijego Armando Maradona je dva puta tokom života boravio u Beogradu, prvi davne 1982. godine, kada je sa Barselonom gostovao Crvenoj zvezdi, i drugi put 2005. godine, kada je sa Emirom Kusturicom snimao scene za dokumentarni film o njegovom životu.

Tom prilikom Maradona je bio gost slavnog reditelja na jednom splavu, gde se cela ekipa opustila iz trubače i ‘čašicu dobrog razgovora.’

Domaćini su se potrudili da Maradoni približe Srbiju, a ponesem atmosferon i gostoljubivošću ‘zapevao’ je čak i kultnu srpsku pesmu ‘Marširala Kralja Petra garda’, u čemu su mu se pridružili Dušan Savić i drugi…

Taj segment objavljen je u emisiji ‘Dok anđeli spavaju’, koja se emitovala na televiziji Studio B, a upravo je Savićeva supruga Marina Rajević Savić ugostila Kusturicu.

U nastavku pogledajte i njegov video iz Beograda:


(VIDEO:YouTube/NebaBeograd)

Podsetimo, čuveni fudbaler je preminuo u sredu, u 61. godini, a danas je sahranjen u Buenos Ajresu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter