0
Boks

KIK BOKSER POSLE GODINU PAUZE PONOVO U RINGU: Đorđević se vraća među konopce!

Objavljeno: 27.11.20 u 13:31

Spreman je za novu borbu!

Aleksandar Đorđević (22), bivši standardni reprezentativac Srbije u kik boksu, 6. decembra će učestvovati na "Balkan Best Fightersu" u Nišu i to će biti njegovo povratak među konopce posle punih godinu dana. Već mesec se intenzivno priprema za povratak, ali je i dalje sa obe noge čvrsto na zemlji.

Imao sam nekih privatnih problema i to me udaljilo od moje velike ljubavi – kik boksa. Daću sve od sebe da budem onaj stari i da već na ovom takmičenju u Nišu pobedim i osvojim trofej što bi mi i te kako dalo vetar u leđa posle duge pauze. Svestan sam da nisam maksimalno spreman, ali se nadam da ću u narednih nekoliko dana dostići formu koja će mi biti dovoljna da zabeležim novi trijumf – kaže momak koji je godinama uspešno nastupao za Palmine tigrove iz Jagodine, a nada se da će i u budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: FRANCUSKI AS I NEKADA PETI TENISER NA PLANENTI: ‘Đoković je velikodušan! Vidite kakav posao radi za decu, posebno u Srbiji’

Dosadašnji skor mladog Đorđevića je 40 pobeda i četiri puta manje poraza.
U Nišu će se boriti u disciplini kik lajt.

FOTO: KBSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter