0
ATP

FRANCUSKI AS I NEKADA PETI TENISER NA PLANENTI: ‘Đoković je velikodušan! Vidite kakav posao radi za decu, posebno u Srbiji’

Objavljeno: 27.11.20 u 13:15

Lekont je govorio o Novakovim osobinama.

Francuski teniser u penziji, Anri Lekont dao je zanimljivu izjavu o Novaku Đokoviću. Istakao je da se najbolji teniser sveta znatno razlikuje od Federera i Nadala.

-Novak je vrsta osoba koja traži da bude voljena. On nema popularnost koju imaju Federer ili Nadal. Uvek je morao da ima nešto više u odnosu na pomenutu dvojicu. Želeo je da bude drugačiji i jeste drugačiji. Nema isto razmišljanje i istu viziju kao Švajcarac i Španac. Zbog toga je jedinstven –rekao je Lekont.

PROČITAJTE JOŠ: ŽOZE MURINJO: ‘Zvao me je uvek samo posle velikih i bolnih poraza. Jedan je Maradona’

Dotakao se i Noletovih izjava.

-Činjenica je da nekada ume da bude neprijatan. Novak ima mogućnost da ukaže na mnoge stvari i probleme. I to ga košta. Često je u pravu, ali mora da nađe način da iskaže na pravi način.

PROČITAJTE JOŠ: FIFA ODREDILA ŠEŠIRE ŽREBA ZA SP: Evo protiv kojih rivala može da igra Srbija na putu do Mundijala

Oduševljen je humanitarnim radom.

-Velikodušan je. Vidite kakav posao radi za decu,posebno u Srbiji, kroz svoju fondaciju. I to ga čini šarmantnim- izjavio je čuveni 57- godišnji Francuz nekada peti teniser sveta.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter