0
Evropske lige

NIKO NE MOŽE DA MU PRIĐE: Ronaldo stigao u Hrvatsku okružen telohraniteljima i specijalcima!

Objavljeno: 16.11.20 u 09:39

Fudbalska reprezentacija Portugalije u nedelju uveče stigla je u Hrvatsku na meč poslednjeg kola Lige nacija.

Ova utakmica na programu je u utorak, a hrvatski mediji prenose da su na snazi nezapamćene mere obezbeđenja.

Razlog je pre svega što Portugal predvodi jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo, koji se potrudio da ga niko ne uznemirava tokom boravka u Hrvatskoj. As Juventusa je poslednji izašao iz aviona, a oko njega su bila čak četiri telohranitelja.

U vreme dolaska Portugala aerodrom u Splitu blokirali su specijalci, a zbog korona virusa, prilazak delegaciji Portugala je zabranjen, tačnije niko ne sme da priđe bliže od 10 metara.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ŠTA TREBA DA SE DESI PA DA SRBIJA NE ISPADNE: ‘Orlovi’ jedino ovim putem mogu da prežive u B diviziji!

Na prozorima hotel u kom su smešteni fudbaleri Portugala izlepljena su stakla, kako ih niko ne bi fotografisao dok borave u njemu.

Podsetimo, Portugal je nakon poraza od Francuske (1:0) izgubio šansu da se ponovo plasira na završni turnir Lige nacija. Oni su obezbedili drugo mesto u grupi i meč protiv Hrvatske za njih nema takmičarski značaj. S druge strane, domaćin ima imperativ pobede.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter