0
Fudbal

FOTO: HNS

KORONA ‘POKOSILA’ REPREZENTACIJU HRVATSKE: Vida nije jedini, zarazio se i vezista Intera!

Objavljeno: 14.11.20 u 14:16

Korona bukti u hrvatskoj reprezentaciji.

Nakon završenih utakmica u Ligi Nacija korona virus se žiri neverovatnom brzinom. Reprezentacija Irske je saopštila da je jedan član pozitivana a Srbija je ostala bez Luke Milivojevića pred meč sa Škotskom.

Na ‘meti’ korone trenutno se nalazi reprezentacija Hrvatske. Nakon što se Domagoj Vida zarazio, rezultati testa su pokazali da su pozitivna još dva člana nacionalnog tima.

– Nakon pozitivnog nalaza na koronavirus reprezentativca Domagoja Vide u sredu u Istanbulu, danas je u Stokholmu hrvatska reprezentacija obavila je dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom ove subote – saopštio je Fudbalski savez Hrvatske.

Drugi zaraženi je vezista Intera Marcelo Brozović.

– Rezultati testiranja pokazali su dva pozitivna nalaza, reprezentativcu Marcelu Brozoviću te jednom članu šireg stručnog štaba reprezentacije, kod kog je izgledno da se radi o pozitivnom nalazu usled stare infekcije. Obojica su odmah izolovani od drugih članova reprezentacije – navodi u svom saopštenju FS Hrvatske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter