0
Evropske lige

AMATERIZAM NA NAJVIŠEM NIVOU: Sramotna odbrana Mančester junajteda, ovakav gol ni petlići ne bi primili! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.20 u 11:49

Mančester junajted izgubio je sinoć od turskog Bašakšehira u okviru 3. kola Lige šampiona.

Ovo je definitivno još jedna sramota ‘crvenih đavola’, a bilo ih je mnogo od odlaska legendarnog stručnjaka Ser Aleksa Fergusona.

PROČITAJTE JOŠ: BELGIJANCI ‘ODALI’ DELIJE: ‘Zahvaljujući’ Gentu procurila koreografija sa severa – preko cele tribine Njegošev zavet! (VIDEO)

U sinoćnjoj utakmici, fudbalsku javnost širom Evrope nasmejao je prvi gol koji je Mančester junajted primio u 13. minutu.

Vezista domaćih Edin Višća ispucao je loptu iz šesnaesterca svog tima, a ona stigla na nekih 45 metara do Dembe Ba. Bivši napadač Njukastla ostao je potpuno sam na protivničkoj polovini, tako da nije imao nikakvih problema da matira golmana Mančestera.

Ovo je razbesnelo legende Mančestera poput Ria Ferdinanda i Pola Skolsa.

– Molim vas recite mi da je neko poludeo u svlačionici, da bi ljudi postali odgovorni. Kompozicija ekipe kada smo izgubili loptu za prvi gol je… – napisao je Rio Ferdinand uz emodžije koji jasno govore kolio je bio šokiran.

– To je sramotno. Ono je nivo petlića – dodao je legendarni Pol Skols.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter