0
Evropske lige

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U GANI: Autobus sa fudbalerima ‘sleteo’ u reku, najmanje osmoro preminulih! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Objavljeno: 20.09.20 u 10:14

Fudbalski svet je u šoku.

Fudbalski savez Gane (GFA) saopštio je veoma tužnu vest. Radi se o saobraćajnoj nesreći koja se desila blizu Kumasija, u Ašanti Regionu.

U autobusu su se nalazili mladi fudbaleri, deca između 12 i 15 godina, koji su krenuli da se registruju za novu sezonu. Autobus je u jednom trenutku izgubio kontrolu i ‘sleteo’ u reku, šestoro njih je poginulo na licu mesta dok su u bolnici još dvojica dečaka nažalost preminula.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE BILIĆ NAKON CRVENOG KARTONA: Nisam psovao, samo sam na frustrirajući način pitao nešto

Prema navodima nadležnih u lokalnoj policiji, vozač autobusa je izgubio kontrolu nad vozilom i ono je završilo u reci Ofin.

– GFA izražava najdublje saučešće porodicima osam mladih fudbalera koji su preminuli nakon što je vozilo kojim su se prevozili doživelo udes. Obavešteni smo da saobraćajna nesreća desila kada su se vraćali u Ofinso, nakon što su obavili registraciju u Afrančou. Poslali smo odmah naše zaposlene da obiđu sve koji su pogođeni ovom nesrećom. Veoma smo tužni zbog ovoga što se desilo i, uz iskreno saučešće porodicama poginulih, želimo brz oporavak ostatku tima koji je doživeo različite vrste povreda u ovom incidentu. U ovim vremenima punim izazovima, stojimo rame uz rame sa svim pogođenim porodicama, uključujući i one kojima su deca povređena i koji takođe prolaze kroz strašan stres. Misli su nam uz sve bližnje poginulih, neka duše stradalih počivaju u miru – poručili su iz Fudbalskog saveza Gane.

Upozoravamo, snimci koji slede imaju uznemirujuć sadržaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter