0
U pripremi

OGLASIO SE BILIĆ NAKON CRVENOG KARTONA: Nisam psovao, samo sam na frustrirajući način pitao nešto

Objavljeno: 19.09.20 u 23:51

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona izgubili su od Evertona sa 5:2 u okviru prvog meča drugog kola Premijer lige.

Izabranici Slavena Bilića dobro su počeli duel, čak i poveli, ali u drugom poluvremenu nisu mogli da pariraju domaćem timu. Gosti su u drugi period ušli kako bez svog trenera, kao i Kirana Gibsa, koji su isključeni u finišu prvog poluvremena.

Gibsu je pokazan crveni karton zbog udaranja Hamesa Rodrigeza kada su obojica bili bez lopte, dok je Bilić isključen zbog njegove reakcije koja je potom usledila.

Napravili smo preveliki broj grešaka koje ne smemo na ovom nivou. Ono što me frustrira je to da smo taktički bili u igri u prvom poluvremenu, pritiskali smo, a zbog načina na koji smo igrali nije smelo da bude 2:1 za njih. Pokazati toliku naivnost posle vođstva 1:0 i dobiti crveni karton, izuzetno je frustrirajuće – rekao je Bilić nakon utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: LUDNICA I GOLEADA NA ‘GUDISONU’: Everton ‘petardom’ ispratio VBA, het-trik Kalvert Luina, sudija isključio igrača i trenera gostiju! (VIDEO)

– Imali smo dovoljno igrača da branimo njihove akcije. Videli smo sve u ovoj utakmici – veliki kvalitet, mnogo stvari na koje možemo da budemo ponosni i na kojima možemo da gradimo igru. Sve se svodi na ’copy-paste’ u narednim utakmicama. Ali, nažalost, postoji samo određen broj stvari koje ne smemo da uradimo na ovom nivou, a sami smo krivi. U Čempionšipu smo imali akcije protiv timova koji su čak i opasniji nego ovi na ovom nivou. Jednostavno, ne smemo tako da se isključimo.

Iskusni hrvatski trener je potom pojasnio i svoje isključenje.

– Kao menadžer trebalo bi da budem u situaciji da pitam sudiju šta se dešava. Nije bila utakmica u toku, bilo je poluvremenu, nikoga nije bilo oko nas. Nisam psovao, samo sam na frustrirajući način pitao nešto, ali nisam prešao granicu. Ali, on me je samo ignorisao i pokazao mi je crveni karton. Kao menadžer imate to pravo ako ne prelazite granicu. I rekao sam mu ako želi da nas ubije, neka nas ubije. To je sve – istakao je Bilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter