0
Ostali sportovi

FOTO: VK Partizan

U PARTIZANU HAOS NE PRESTAJE: Stigli demanti sa Banjice – ‘Tatjana Rakas ponovo obmanjuje javnost’

Objavljeno: 02.09.20 u 11:07

Haos nikako da stane.

Sinoć je izdato saopštenje VK Partizan vezano za Zorana Avramovića, Aleksandra Šoštara i Tatjanu Rakas. Naime, Pre dva dana, na stadionu u Humskoj je 26 od 38 delegata skupštine kluba izabralo novo rukovodstvo, u kojem su i klupske i nacionalne legende, a vaterpolo klub Partizan saopštio je da je podneta krivična prijava zbog upisa u Agenciju za privredne registre novog rukovodstva koje predvodi Nikola Kuljača.

PROČITAJTE JOŠ: TRENERSKI TRANSFERI U SUPERLIGI SRBIJE: ‘Građevinari’ promenili trenera, bivši kapiten Crvene zvezde ‘seo’ na klupu Radnika!

Povodom tih natpisa Aleksandar Šoštar poslao je demant:

Potpuno je netačna i neistinita informacija da smo Zoran Avramović i ja podneli krivičnu prijavu zbog upisa u Agenciju za privredne registre novog rukovodstva Vaterpolo kluba Partizan. Apsolutno podržavamo sve nastale promene i ukoliko je ovo namerno plasirana informacija, to je pokazatelj da Tatjana Rakas nastavlja sa opstrukcijom i obmanjivanjem javnosti kao što je to rađeno u prethodnih devet meseci – kategoričan je Aleksandar Šoštar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter