Tenzije se ne smiruju.

Pre dva dana, na stadionu u Humskoj je 26 od 38 delegata skupštine kluba izabralo novo rukovodstvo, u kojem su i klupske i nacionalne legende, a vaterpolo klub Partizan na čelu sa Zoranom Avramovićem, Aleksandrom Šoštarom i Tatjanom Rakas, saopštilo je da je podneta krivična prijava zbog upisa u Agenciju za privredne registre novog rukovodstva koje predvodi Nikola Kuljača.


PROČITAJTE JOŠ: EMOTIVNI OPROŠTAJ SAVA MILOŠEVIĆA: Ako neko može da podigne ekipu i preživi sve ovo, onda je to Aleksandar Stanojević!

Saopštenje vam prenosimo u celosti.

– Vaterpolo klub Partizan obaveštava javnost da je klub došao da saznanja iz sredstava javnog informisanja da se nažalost obistinio pokušaj legalizacije lažne Skupštine koja je bez ikakvog pravnog osnova održana dana 30.08.2020.godine u prostorijama JSD Partizan od strane nelegitimnih lica.

Vaterpolo klub Partizan poziva nadležne organe i Agenciju za privredne registre da provere način upisa gospodina Nikole Kuljače u Agenciju za privredne registre.

Vaterpolo klub Partizan je podneo krivične prijave protiv lica za krivično delo falsifikovanje isprave i krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja – navedeno je u saopštenju kluba.