0
Evropske lige

FOTO: Bayern Munich

NEPRAVDA PREMA NAJBOLJEM: Iza sebe ima sezonu iz snova, a opet je razočaran – evo kome bi Levandovski dodelio Zlatnu loptu!

Objavljeno: 30.08.20 u 13:19

Prvi put u istoriji nagrada neće biti dodeljena zbog pandemije korona virusa.

Poljski golgeter, Robert Levandovski, iza sebe ima sezonu kakva se samo može poželeti. Da su okolnosti normalne, nema nikakve sumnje koji fudbaler bi zaslužio Zlatnu loptu.

On je sa Bavarcima osvojio triplu krunu (Liga šampiona, Bundesliga, Kup Nemačke), a ostvario je i fenomenalan golgeterski učinak. Naime, iskusni napadač je na 47 utakmica postigao čak 55 golova. U Ligi šampiona je postigao 15 golova i samo dva su mu nedostajala da izjednači rekord Kristijana Ronalda, koji je u jednoj sezoni postigao 17 golova što je najviše u istoriji, doduše, na više odigranih utakmica.

Mnogi zmatraju da je fantastični Poljak najviše zaslužio Zlatnu loptu, ali ipak, zbog čitave situacije sa korona virusom nagrada se neće dodeliti prvi put u istoriji.

Svesta je Levandovski toga, na pitanje kome bi on dodelio prestižnu nagradu, poljski napadač je odgovorio ko iz topa.

PROČITAJTE JOŠ: SVE JE BLIŽI UFC TRONU: Aleksandar Rakić je neuništiv – pod srpskom zastavom je ‘samleo’ legendarnog borca! (VIDEO)

Kome bih dao Zlatnu loptu ove godine? Sebi. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti i bio sam najbolji stjelac u svakom takmičenju. Svaki drugi igrač bi dobio tu nagradu da je u mojoj poziciji – rekao je Robert Levandovski.

FOTO: Bayern Munich

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter