in , , ,

SPORAZUM O TEHNIČKOJ SARADNJI SA FSS: Ministarstvo poljoprivrede testira igrače Super i Prve lige na COVID19

FOTO: FSS

Fudbalski savez Srbije potpisao je sporazum o tehničkoj saradnji koji će pomoći pri testiranju igrača i članova stručnih štabova klubova Superlige i Prve lige Srbije.

Kako je navedeno na sajtu FS Srbije uz pomoć ministarstva poljoprivrede pri Vladi Republike Srbije i Direkcijom za nacionalne referentne laboratorije Ministarstva poljoprivrede obavljaće se testiranja igrača, članova stručnih štabova i radne zajednice.

– Zahvaljujući ministru poljoprivrede u Vladi Republike Srbije Branislavu Nedimoviću FS Srbije potpisao je sporazum o tehničkoj saradnji sa Direkcijom za nacionalne referentne laboratorije Ministarstva poljoprivrede sa ciljem da se na adekvatan način zaštiti zdravlje svih učesnika u takmičenjima Super i Prve lige Srbije (igrača, stručnih štabova, sudija i delegata) u odnosu na epidemiju korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN ŽUJOVIĆ: Smanjena fizička aktivnost ubija više od pušenja! Teretane su poslednje oaze zdravog života

Testiranja će se vršiti periodično, odnosno na svake tri sedmice, ali i u drugim terminima u zavisnosti od potreba i konkretne situacije. Osim toga sporazum predviđa da će biti omogućeno periodično testiranje reprezentativnih selekcija FSS i njihovih stručnih štabova, kao i radnih zajednica Fudbalskog saveza i Zajednice klubova koje su uključene u organizaciju profesionalnih fudbalskih takmičenja – navedeno je na sajtu FS Srbije.

FOTO: FSS

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PRIHVAĆEN KANGIN ZAHTEV: Povratniku ‘osmica’, Ivanić uzima broj sa kojim je izluđivao ‘Delije’ i ‘Grobare’!

TOP BET TIKET DANA: Uzdamo se u napadače, ovo su naši predlozi za petak