0
Evropske lige

Foto: FSS

LEGENDARNI DEFANZIVAC REKAO SVOJE: Fernandeš i Pogba su sjajni, ali Matić je MVP (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.20 u 22:34

Odlično Nemanja Matić igra ove sezone u dresu Mančester junajteda, iako je na početku sezone bio na izlaznim vratima, briljira, a posebno je bio na nivou u pobedi nad Brajtonom (3:0)

Nekadašnji defanzivac ‘crvenih đavola’ Patris Evra bio je gost ‘Skaj sporta’ gde je govorio o igri Bruna Fernandeša

– On želi loptu, hoće da igra, to volim kod njega – ne plaši se, želi da kreira šanse, da postiže golove. On je izuzetno pozitivan igrač i za mene je on napravio razliku. Junajted bi trebalo da bude zahvalan njemu što je sada u poziciji u kojoj jeste. Poštujem sve igrače, ali on je bio ključ. Ole ga je uporedio sa Skolsom – doduše ja kažem da kada god uporedite nekoga sa Skolsom to je zločin – ali on je želi da igra fudbal, želi loptu, i on čini da Junajted igra dobro, da pronađe taj balans – izjavio je Evra.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mane… 😂💪 #Mane #BlackLivesMatter #Liverpool

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Francuz se nakon meča putem Tvitera još jednom oglasio, gde je pohvalio i reprezentativca Srbije Nemanju Matića.

– Bruno Fernandeš je bio sjajan i on i Pol (Pogba) na sredini su uzbudljivi, ali moj igrač utakmice je bio Matić. Uživao sam gledajući ovaj tim Junajteda – dodao je Francuz.

Foto: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter