4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda pojačala Upravni odbor sa dve klupske legende!

Objavljeno: 08.06.20 u 10:34

Pre nekoliko dana legendarni golman i napadač su učestvovali na sastanku.

U Crvenoj zvezdi je reorganizacija na svim nivoima, a polako se sprema plan poteza za novu sezonu i kako saznaje HotSport, postavljena su dva nova člana Upravnog odbora.

ŠTA SE ‘KUVA’ U ZVEZDI: Crveno-beli zakazali konferenciju, obratiće se Čović i Šakota

U rad kluba od pre nekoliko dana uključene su dve klupske legende, Stevan Dika Stojanović i Dušan Savić. Oni su ranije obavljali i funkcije sportskog direktora, a u vreme mandata bivšeg golmana zlatne generacije iz Barija osvojene su dve uzastopne duple krune 2006. i 2007. godine.

UVERTIRA ZA DERBI: Zvezda postavila evropski ‘rekord’, Stanković odmarao adute

Crveno-beli su dve sezone nastupali u grupnoj fazi Kupa UEFA. Bivši golgeter je imao ranije nekoliko uloga, a saradnik je bio u doba trenera Zorana Filipovića, tada je osvojen Kup Jugoslavije.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gol na svom debiju postigao je Andrija Radulović! Novi ljubimac Zvezdinih navijača je 2002. godište! @radule_11

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Povratak dvojice zvezdaša u rukovostvo kluba svakako će ‘pomoći’ u narednim pohodima i jasno je da se želi produžetak uspešnog niza posle tri istorijske sezone. Kao i većina klubova, crveno beli moraju da smannje budžet i da prodaju nekoliko igrača tokom leta.

Čeka se konačan spisak Dejana Stankovića na kraju sezone, a sve snage usmerene su na derbi protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije, duel se igra u Humskoj od 20 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Od srca čestitam Dušanu silnom i Diki što su izabrani u UO kluba, kojemu su mnogo dali i sada očekujem da će UO kluba prihvatiti njihovo mišljenje o prestanku angažovanja limitiranih Afrikanaca do sada predstavljanih kao “kapitalci”! Radi se o potpuno bezvrednoj robi, što uostalom potvrđuje i nezainteresovanost stranih klubova za Zvezdine “kapitalce”, koji nigde ne mogu mrdnuti iz Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da POJACAVA SE I U DERBIJU.
    SUDI OSVEDOCENI ZVEZDAS
    SIMOVIC. DOKAZAO VISE
    PUTA NA MANJIM UTAKMICA
    SIMOVIC SANTRAC , MAJO
    VUJOVIC. OBOJENI !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter