0
Evropske lige

MATIĆ O PRITISKU U MANČESTERU: U gradu ne možemo mirno da šetamo, pod budnim okom nam je svaki korak

Objavljeno: 23.05.20 u 20:55

Srpski reprentativac priznao je treneru ‘crvenih đavola’ da je mnogo veći pritisak u klubu sa ‘Old Traforda’ nego što je slučaj u Čelsiju.

– Sve što radimo je pod lupom, posmatra se i preuveličava. Nemanja mi je rekao da je, dok je živeo u Londonu, mogao mirno da šeta po gradu i da nikad ne bude primećen. Čim je postao član Mančester junajteda to se sve promenilo – rekao je Ole Gunar Solskjer.

Nemanja Matić je nakon odličnih partija, i posle povrede Pola Pogbe dobio od čelnika kluba produžetak ugovora do leta 2021. Ipak to nije garancija da će ostati u redovima Mančestera imajući u vidu da svakog prelaznog roka postoje klubovi koji su zainteresovani za njegove usluge. Najčešće su se spominjali milanski velikani.

Pre Mančestera je bio član Česija u dva navrata, Benfike, Vitesea i Košica u koje je stigao iz lazarevačke Kolubare koja je bila njegov jedini klub u našoj zemlji u seniorskoj konkurenciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter