0
Evropske lige

SUPRUGA DI MARIJE: Mančester je užasan – Odgovorio je Nevil: Baš kao i igra tvog supruga!

Objavljeno: 07.05.20 u 16:28

Pravo niotkuda bukno je novi rat u fudbalskom svetu.

Supruga Anhela Di Marije Horhelina Kardoso sinoć je zapalila fudbalsku javnost u Engleskoj rekavši da je Mančester užasan grad i da uopšte nije uživala u periodu provedenom u njemu.

Mančester je užasan. Nemam reči kako bih opisala koliko je gadan. Što je najgore, bili smo tamo godinu dana ranije u poseti kod Aguera i njegove žene, Maradonine ćerke, i videli o kakvoj se grozoti od grada radi. Čim smo izašli iz njihove kuće i krenuli prema aerodromu, rekla sam Anhelu: ‘Ako budeš morao ići iz Reala, možeš bilo gde, samo nemoj u Englesku. Ovo je horor – rekla je ona.

Na kraju su se ipak prelomili i otišli u Mančester.

– U Madridu je sve bilo savršeno: način života, klima, hrana… I onda mi jedno dana dolazi Anhel i govori da je dobio neverovatnu ponudu od Mančester junajteda. Poludela sam na to i rekla mu da tamo može otići jedino sam, a da naša ćerkica i ja ostajemo u Madridu. Insistirao je da svi idemo i tako smo odlučili da odemo – zaključila je supruga Anhela Di Marije.

Nije dugo čekala na odgovor, oglasio se nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil koji je uputio oštre kritike na njen račun.

– Ne znam na šta je ona mislila. Ozbiljno, takve priče čujemo sa vremena na vreme. Di Marija je igrao užasno u Mančesteru, klub se mučio kod kuće da pobedi. Pogledajte Serhija Aguera ili Pabla Zabaletu koji igraju u Sitiju, oni nisu želeli da odu. Kaže da su se proveli užasno, e tako je i on igrao u Junajtedu – rekao je Nevil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter