0
Evropske lige

FOTO: Twitter

NEMANJA VIDIĆ SE VRAĆA U JUNAJTED: Srbin dobio sjajnu ponudu za povratak na ‘Teatar snova’

Objavljeno: 05.05.20 u 21:59

Legendarni srpski defanzivac Nemanja Vidić mogao bi da se vrati na ‘Old Traford’ ovog leta i dobije važnu ulogu u Mančester junajtedu, prenose engleski mediji.

Prema navodima tabloida ‘Dejli Star’, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pregovara oko direktorske funkcije sa posrnulim gigantom.

Pouzdani ‘Atletik’ je objavio ranije da je Vidić jedan od nekoliko bivših igrača ovog kluba čije se angažovanje razmatra, ali da čelni čovek Junajteda Ed Vudvard još nije načisto da li želi da dovede nekoga na poziciju direktora fudbala.

Vidić bi u slučaju angažmana koordinirao između uprave i trenerskog tima na čelu sa Ole Gunar Solskjerom, a imao bi i važnu ulogu u transfer politici i pravo veta prilikom dovođenja pojačanja.

Srbin, međutim, nije i jedini koji je u konkurenciji za ovo mesto pošto se paralelno pregovori vode i sa Riom Ferdinandom, Edvinom van der Sarom, Darenom Flečerom i Patrisom Evrom.

RONALDO I BEJL SU 2013. BILI BLIZU JUNAJTEDA: Evo kako je Aleks Ferguson sve šokirao, pa i bivšeg asa ‘crvenih đavola’

Na listi kandidata je i nekadašnji fudbaler Lestera Stiv Volš, koji vodi kompaniju za organizaciju događaja, zatim nekadašnji šef skautinga Totenhema Pol Mičel, kao i tvorac Red Bul Lajpciga Ralf Rangnik.

Videćemo za kakav će se koncept odlučiti na kraju na ‘Old Trafordu’. Nemanja Vidić bi sasvim sigurno bio dočekan sa velikim uzbuđenjem na Teatru snova kao začetnik vaskrsnuća uspavanog velikana engleskog fudbala.

 Za sve one koji su možda zaboravili, podsećamo da je Vidić u periodu od 2006. do 2014. godine nosio dres Junajteda i da je dobio kapitensku traku od Ser Aleksa Fergusona, iako su u tom trenutku u ekipi bili i Rio Ferdinand, Rajan Gigs, Pol Skols.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter