0
ATP

ANDRE AGASI PROMENIO PLOČU: Federer je najbolji svih vremena

Objavljeno: 02.05.20 u 20:05

Legendarni američki teniser Andre Agasi govorio je o velikoj borbi koja se vodi za epitet najboljeg igrača svih vremena (GOAT).

Iako je ranije uglavnom isticao Rafaela Nadala, sada ima nešto drugačije mišljenja, te tvrdi da je GOAT Rodžer Federer, protiv kojeg je igrao u finalu US opena 2005. godine.

Federer, nema sumnje. Niko nije odudarao od svojih protivnika na terenu koliko on. Ne mislim da bih imao mnogo šansi protiv njega, čak i sa mojim naboljim tenisom – rekao je Agasi za ‘Bild’ i prisetivši se dodao: ‘Osvoji sam jedan set – više nije bilo moguće’.

Podsetićemo šta je Amerikanac, nekada trener našeg Novaka Đokovića, pričao 2014. godine u intervjuu za ‘Straits Times’.

– Stavio bih Nadala na prvo, a Federera na drugo mesto. Izvanredno je ono što je Rafa postigao. Sve je to uspeo da uradi tokom najboljih Federerovih godina. Nadal je morao da se obračuna sa Federerom. Đokovićem i Marijem u godinama zlatnog doba tenisa – govorio je tada Agasi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter