0
Evropske lige

FOTO: manutd.com

VELIKO SRCE MARKUSA RAŠFORDA: ‘Majka je radila dva posla da bi me prehranila, zato dupliram donaciju’!

Objavljeno: 01.05.20 u 18:26

Fudbaler Mančester Junajteda Markus Rašford nedavno je obelodanio saradnju sa organizacijom ‘FareShare’ koja za cilj ima prikupljanje hrane za ugrožene.

Igrač Junajteda pre šest nedelja objavio je saradnju sa organizacijom, a sada je odlučio da obelodani sledeći korak. Nakon što je Rašford pokrenuo akciju na društvenim mrežama nekoliko supermarketa je doniralo hranu u vrednosti od nekoliko miliona funti.

Pomoć se prikuplja za osobe pogođene koronavirusom koje su ostale bez primanja, posla ili svojih domova. U međuvremenu je još ljudi doniralo finansijska sredstva.

– Pre šest nedelja pokrenuli smo akciju zajedno sa ‘FareShare’, ponosan sam da vas izvestim o napretku. Obezbedili smo dva miliona obroka ugroženim osobama širom Ujedinjenog Kraljevstva, rekao je Rašford.

On je potom obelodanio malo poznate detalje iz svog života.

Moja mama radila je ceo dan tokom mog odrastanja kako bih imao najmanje jedan obrok u toku dana. Ponekad sam dobio doručak i ručak u školi, u suprotnom nisam jeo ništa do uveče. Nije svako dete sretno da dobija i taj večernji obrok. Zato sam se odlučio na još jedan korak. Svoju donaciju organizaciji ‘FareShare’ ću duplirati. Zahvalan sam svakome od vas na donaciji. Svaka funta pravi veliku razliku. Znam da nikome nije lako, ali me je oduševilo šta smo zajedno postigli – rekao je Rašford.

FOTO: manutd.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter