0
Evropske lige

FOTO: Twitter

BIVŠI SAIGRAČ VIDIĆA: Rio je bio elegantan, Vidić životinja i krvavi radnik! Molio sam boga da na treningu nisam sa njim u timu!

Objavljeno: 29.04.20 u 11:25

Nemanja Vidić je sigurno najbolji štoper u istoriji Mančester junajteda, a pojedinim saigračima je ostavio traume.

Prošlo je više od pola decenije kako ‘Srpska stena’ ne igra fudbal, ali ga se nekadašnji saigrači iz Mančester junajteda rado sete. Poslednji u nizu je golman Ben Foster. On je govoreći za medije na ‘ostrvu’ istakao da mu nije bilo drago kada se na treningu igra pet na pet, a on bude u timu sa Vidićem.

– Ako govorimo o Vidiću kao tipu van terena, bio je miran, ćutljiv, ali na terenu čak i na treninzima je bio zastrašujuć, iskreno rečeno. Bio je užasan i nije ga bilo briga. Kada je trebalo da igramo pet na pet ili šest na šest, molio sam se: “Samo da ne budem u timu sa Nemanjom” – rekao je Foster.

Naravno, kada je na terenu protivnik, Nemanja je bio idealan saigrač.

– Bilo je kao iz snova. Ispred mene su bila dvojica fantastičnih defanzivaca. Jedan je bio najelegantniji, koji je iznosio loptu – Rio Ferdinand, a drugi je bio životinja, krvavi radnik, koji je bio srećan da gurna glavu gde drugi ne bi nogu – Nemanja Vidić. Bio je to savršen tim – dodao je Foster.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter