0
U pripremi

FOTO FK Vojvodina

ODRŽAVANJE FORME U KARANTINU: Fudbaleri Vojvodine dobili bicikle…

Objavljeno: 14.04.20 u 16:58

Fudbalski klub Vojvodina danas je isporučio sobne bicikle igračima prvog tima, kako bi fudbaleri i na taj način mogli da održavaju kondiciju tokom trajanja vanrednog stanja.

Sobne bicikle fudbalerima uručili su kondicioni treneri „stare dame“ Aleksandar Janković i Saša Semeredi, koji su se zahvalili predsedniku kluba Vojislavu Gajiću i ostalim članovima Upravnog odbora na iskazanom sluhu za potrebe njihove struke.

Prema rečima Saše Semeredija, fudbaleri Vojvodine uskoro će na sobnim biciklovima trenirati zajedno preko onlajn treninga, na isti način na koji su do sada radili vežbe snage. Samim tim, treninzi fudbalera Vojvodine u trenutnim okolnostima postaće još raznovrsniji, te je sigurno da će crveno-beli, kada se vrate na teren, već biti na određenom nivou fizičke spreme.

Naravno, i nakon toga ih očekuje još dosta rada kako bi na terenu ponovo mogli da pružaju partije kakvima su ove sezone mnogo puta obradovali svoje navijače.

FOTO FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter