0
Ostali sportovi

HUMANOST NA DELU: Andrea Arsović delila pakete penzionerima Savskog venca!

Objavljeno: 27.03.20 u 12:48

Mnogi srpski sportisti, između ostalih i strelci, na različite načine učestvuju u humanitarnim akcijama i kampanjama kako bi pomogli građanima i ohrabrili ih tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i šef stručnog štaba SSS Dragan Donević, njen lični trener, uključili su se u akciju Grada Beograda, koji je, zajedno sa donatorima, obezbedio više od 173.000 humanitarnih paketa za penzionere i starije građane prestonice.

Arsovićeva i Donević su se, zajedno sa Andreinom sestrom Anđelom, trenerom u Partizanu, volonterskoj akciji priključili preko centra za socijalni rad Opštine Savski venac.

Oni su danas starijim sugrađanima sa teritorije Savskog venca na kućne adrese donosili pakete sa namirnicima, koji su prethodnih nekoliko dana u organizaciji Grada Beograda pripremani u „Beogradskoj areni“.

FOTO: SS Srbije
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter