0
Evropske lige

POČELO JE ODBROJAVANJE: ‘Bombonjera’ pred ‘detonacijom’ – STIŽE ‘MATADOR’!

Objavljeno: 24.03.20 u 11:15

‘Bombonjera’ u Buenos Ajresu eksplodirala je svaki put kada bi neka zvezda zakoračila na njen travnati tepih, poslednju put kada je to učinio Danijele De Rosi.

Navijači Boke juniors spremaju se za novu eksploziju. Dok se svet bori sa korona virusom u Buenos Ajresu prave paklen plan. Boka želi u svoje redove da dovede Matadora – Edisona Kavanija.

Urugvajcu na leto ističe ugovor sa PSŽ-om i slobodan je u izboru nove sredine. To želi da iskoristi tim sa ‘Bombonjere’ i dovede novu zvezdu u svoje redove. Na ‘operaciji’ dovođenja Urugvajca radi legendarni Huan Roman Rikelme koji je potpredsednik Boke. Cilj je u napadu upariti Karlosa Teveza i Edisona Kavanija.

Ohrabruju reči Matadora koje je izgovorio pre godinu dana kada je govorio o slavnom klubu iz Argentine.

– Boka je tim koji me ’radi’, koji volim… Mnogo puta sam zamišljao kako se penjem na ogradu i slavim sa navijačima kao ’Manteka’ Martinez (bivši urugvajski napadač koji je igrao u Boki) – istakao je tada Kavani.

Edison Kavani ima 33 godine, nema previša ponuda iz Evrope, na stolu mu je Majami u MLS ligi i Kina. ‘Bombonjera’ je najrealnija…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter