0
Evropske lige

ODLIČNE VESTI: Uprava Mančester junajteda želi da vrati ‘boga fudbala’ na ‘Old traford’

Objavljeno: 20.03.20 u 16:44

Dobre vesti za sve ljubitelje Mančester junajteda, ‘bog fudbala’ mogao bi uskoro da se vrati u klub.

Legendarni Francuz Erik Kantona važi za jedno od omiljenih ljudi među navijačima ‘crvenih đalova. U dresu tima sa ‘Old traforda’ postigao je 82 gola, a nikada se na terenu nije štedeo, već je igrao do krajnjih granica svojih mogućnosti.

Uprava kluba radi sve kako bi popravila imidž kluba i vratila veru navijačima, otud se u engleskim medijima pojavila informacija da klub radi na tome da Kantoni pronađe mesto u klupskom rukovodstvu.

Kantona ima dobre odnose sa Aleksom Fergusonom, ali i trenutnim trenerom Ole Gunar Solskerom, te bi mogao da bude spona između upravnih organa kluba i stručnog štaba, o tome kakve su zamisli uprave videćemo u narednim danima, ali nema sumnje da bi povratak  ‘boga fudbala’ bila odlična vest za navijače. 

Kantona je nedavno dao zanimljivo poređenje trenutnog stanja u Mančester junajtedu.

– Mančester junajted ima posebno mesto u mom srcu, ali sada, kad gledam utakmice tog kluba, podsećaju me na starce koji vode ljubav. Trudite se, ali na kraju svi ostanu pomalo razočarani – istakao je nedavno Kantona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter