0
Ostali sportovi

STRELJAŠTVO: Srpska ‘elita’ u Gornjem Milanovcu!

Objavljeno: 06.03.20 u 13:30

Nepunih nedelju dana po završetku uspešnog učešća na Evropskom prvenstvu u Vroclavu, najbolji srpski strelci će se predstojećeg vikenda ponovo boriti za medalje. Ovaj put na domaćoj sceni.

U Gornjem Milanovcu, u SC „Breza“ u subotu i nedelju će biti održano Prvenstvo Srbije vazdušnim oružjem u seniorskoj konkurenciji. Domaćin takmičenja je Streljačka družina „Dragan Jevtić Škepo“.

Na vatrenu liniju izlaze svi reprezentativci Srbije . Tako će publika imati priliku da na delu vidi osvajače medalja na EP u Vroclavu Bobanu Momčilović Veličković, Zoranu Arunović, Andreu Arsović, Damira Mikeca, Jasminu Milovanović, Dimitrija Grgića i Duška Petrova, kao i ostale srpske asove. Prijavljeno je 142 takmičara.

U subotu su na programu pojedinačna takmičenja puškom i nadmetanja miks parova pištoljem. Takmičenja počinju u 9 časova, a svečano otvaranje je zakazano za 10.30. Finala su u kasnim popodnevnim i ranim večernjim časovima – 16.30 (puška, seniorke), 17.30 (puška seniori) i 19 (mečevi za medalje miks pištolj).

I u nedelju takmičenja počinju u 9 sati, a na programu su takođe tri finala – u 14.30 (pištolj, seniori), u 15.30 (pištolj, seniorke) i u 17 (mečevi za medalje miks puška).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter