0
Košarka

FOTO: Dragana Stjepanović

SPECIJALAN GOST U ZEMUNU: Pre dve godine je Budućnosti doneo ABA titulu, sada uči od srpskih basketaša! (FOTO)

Objavljeno: 16.02.20 u 15:54

Početak nove sezone basket timove polako se približava, a ova će, po mnogo čemu, biti drugačija od prethodnih, jer će se po prvi put ovaj sport naći na Olimpijskim igrama.

Dok je reprezentacija Srbije već izborila kartu za Tokijo, pojedine selekcije će to morati da učine kroz kvalifikcacije, koje su na programu u martu u Indiji.

Kako bi podigli formu pred ovaj turnir i što bolje se pripremile, reprezentacije Kanade i Mongolije stigle su u Beograd, a za mentore i sparing partnere imale su ekipu Zemuna. Tako se na trening kampu koji organizuju Zemunci našao i nekadašnji košarkaš podgoričke Budućnomsti, Kajl Lendri. Kanađanin je pre dve godine bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje trofeja ABA lige crnogorskog tima, a nakon košarkaške karijere odlučio je da se oproba u basketu.

FOTO: Dragana Stjepanović

Učinjenim na treninzima u Beogradu zadovoljni su bili i gosti i domaćini, a Zemunci ističu da će sa ovom praksom nastaviti i u narednom periodu, te da je za leto planiran i kamp za decu u sprkoj prestonici.

– Drago nam je što smo imali priliku da ugostimo selekcije Kanade i Mongolije. Nadam se das mo im pomogli da se što bolje pripreme za ono što ih čeka, a takođe I nama su sparinzi dobro došli u pripremnom period za novu sezonu – poručio je igrač Zemuna Marko Dugošija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter