0
Ostali sportovi

NAJVEĆE IZNENAĐENJE PRVENSTVA: Francuska ‘pakuje kofere’ nakon prvog kruga Eura…

Objavljeno: 13.01.20 u 09:58

Nakon dva kola Evropskog prvenstva u rukometu jasno je da u nastavku nećemo gledati Srbiju, ali i jednu od najboljih selekcija Evrope Francusku. ‘Petlovi’ nisu uspeli da se izbore za učešće među dvanaest najboljih timova.

Domaća Norveška je u Trondhajmu savladala Francusku rezultatom 28:26 i tako ih eliminisala iz daljeg takmičenja. Više od ovog poraza Franucze je koštao iznenađujući poraz od Portugalije.

Portugalci su danas bili sigurni protiv Bosne, pa će protiv Norvežana odlučivati o prvom mestu u grupi, a a obe ekipe igraće u drugoj fazi.

Bolje su Francuzi otvorili drugo poluvreme i stigli su do tri gola prednosti 18:15, da bi domaćin veoma brzo sustigao tu razliku te se u nastavku meča igrao egal, a u završnici se Norveška odlepila na tri gola prednosti, uspeli su ‘trikolori’ da se vrate na gol zaostatka, ali nisu imali snage za preokret.

Sagosen je još jednom bio fantastičan, postigao je 10 golova, Joendel je dodao 5, a Bjornsen 4. Kod francuza 8 golova postigao je Fabregas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter