0
Ostali sportovi

PERUNIČIĆ: Odigrali smo kukavički, tim je ogledalo trenera, odgovoran sam!

Objavljeno: 09.01.20 u 21:17

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je da je njegova ekipa protiv Belorusije odigrala kukavički.

– Nedostaju reči za ovakav poraz, ali više boli način na koji smo izgubili nego ovih pet razlike. Verovao sam da smo dobro pripremljeni za protivnika koji je kompletan u svakom smislu, a onda smo u samoj utakmici, pogotovo u drugom poluvremenu odstupili u mnogo stvari o kojima smo govorili. Pre svega da budemo stabilni – rekao je Peruničić.

OKUPLJANJE U NEDELJU: Peruničić objavio spisak za prvu fazu priprema za EP

Peruničić je istakao da je Srbija računajući i prijateljske mečeve sa Francuskom i Norveškom ukupno primila 111 golova.

– Odbrana je stvar želje, samopouzdanja i karaktera, stabilnosti koja treba napadu da pruži bolju energiju. Odigrali smo kukavički, nismo bili tim, nismo verovali u povratak, nismo pokazali stav šta mi zaista želimo, tako da jedan ovakav protivnik sa ovakvim trenerom je rutinski završio utakmicu. Preuzimam odgovornost, očigledno nisam dobro spremio ekipu, pre svega psihički – rekao je Peruničić.

Peruničić je istakao da je ekipa „ogledalo trenera“ i da on „ne odstupa od odgovornosti“.

– Možeš da imaš loš dan, da vrhunski golman ne odbrani ništa, ali srce i karakter ti ne može niko oduzeti. Mi smo bili kukavice, i ja i ; igrači. Nismo imali raspoloženog igrača, nismo mogli da igramo nikako i pariramo – rekao je on.

FOTO: Rukometni savez Srbije 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter