0
Ostali sportovi

OKUPLJANJE U NEDELJU: Peruničić objavio spisak za prvu fazu priprema za EP

Objavljeno: 17.12.19 u 14:28

Selektor muške reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić, izabrao je igrače za prvu fazu priprema za Evropsko prvenstvo koje počinje devetog januara u tri države – Austriji, Švedskoj i Norveškoj, po prvi put sa 24 reprezentacije.

Reprezentacija se okuplja u nedelju 22. decembra u SC ‘Kovilovo’ gde će se obavljati trenažni proces sve do kontrolnih utakmica sa selekcijom Egipta u Beogradu i Nišu 28. i 29. decembra.

Igrači iz Bundeslige priključiće se sastavu prvog januara kada sledi put na turnir ‘Zlatne lige’ u Francuskoj, gde će pored domaćina učestvovati i selekcije Danske i Norveške.

‘Orlovi’ stižu u Grac šestog januara, gde će igrati mečeve prve faze takmičenja sa selekcijama Belorusije (9.1), Crne Gore (11.1) i Hrvatske (13.1). Dve najbolje selekcije izboriće plasman u glavnu fazu takmičenja (TOP 12) u Beču.

Na spisku su:

– golmani Vladimir Cupara i Todor Jandrić
– leva krila Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Miloš Grozdanović;
– pivotmeni Zoran Nikolić i Živan Pešić,
– desna krila Bogdan Radivojević, Milan Đukić i Strahinja Stanković
– bekovi Nemanja Obradović, Ivan Mošić, Stevan Sretenović, Milan Milić, Nikola Crnoglavac, Jovica Nikolić, Stefan Vujić, Lazar Kukić i Aleksa Kolaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter