0
Evropske lige

GVARDIOLA ‘PECKA’ RIVALA: Nikada ne bih vodio Mančester junajted

Objavljeno: 07.01.20 u 11:38

‘Pre bih otišao na Maldive’, poručuje menadžer Mančester sitija.

Često se na ‘ostrvu’ priča i spekuliše o sledećoj destinaciji Pepa Gvardiole, pošto se sve više priča o njegovom odlasku sa ‘Etihada’.

Ostalo mu je još godinu i po dana ugovora, a španski stručnjak već sada zna gde neće sigurno ići.

– Kada budem napustio Siti, sigurno nikada neću trenirati Junajted. Niti Real Madrid. Pre bih otišao na Maldive, ako ne bih imao nijednu drugu ponudu. Dobro, ne baš na Maldive, zato što tamo nema golf terena – rekao je Gvardiola.

Naravno, ova šala je u sklopu predstojećeg derbija Mančestera u okviru Liga kupa. Siti je favorit u polufinalu ovog takmičenja, ali ostaje gorak ukus među građanima zbog poslednjeg poraza od Junajteda u Premijer ligi od 1:2.

– Na toj utakmici odigrali smo jedno od najboljih prvih poluvremena. Igrali smo sjajno, ali smo pali u 10-15 minuta drugog dela i oni su se oporavili. Napravili su nam nekoliko kontranapada, za dve-tri sekunde su dolazili do našeg šesnaesterca. To pokazuje koliko su brzi, agresivni, čvrsti. Od top tima kakav je Junajted može da se izgubi meč, ali dobili smo ih više puta nego oni nas – istakao je Gvardiola.

Meč između Sitija i Junajteda igra se večeras na ‘Etihadu’ od 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter