0
Fudbal

HRVATI GA ‘RAZAPELI’: Šuker sve iznenedio izjavom o Srbiji i mogućem susretu na Evropskom prvenstvu!

Objavljeno: 30.12.19 u 23:52

Nekoliko igrača iz Hrvatske je izjavilo da ne bi volelo da igra protiv Srbije u grupi na EURO 2020, ali ne i predsednik tamošnjeg Saveza.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker dao je izjavu u kojoj je istakao nadanje da će se ‘kockasti’ sastati sa Srbijom na Evropskom šampionatu 2020. godine.

To će se desiti ukoliko ‘orlovi’ kroz plej-of Lige nacija stignu do plasmana, gde bi u grupi još bili Engleska i Češka.

– Ne bih želeo tu utakmicu ne zato što strahujemo od njihove reprezentacije, nego zato što bi bio preveliki naboj i onda bi se svaka rečenica analizirala, što u njihovim medijima, što u našim. Ali, budemo li igrali sa Srbijom, bilo bi to 11 na 11, junak na junaka – rekao je Šuker, a njegove reči prenose ’24sata’.

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši golman Crvene zvezde ima trenerski posao u Turskoj!

Srbija i Hrvatska u tom slučaju igrali bi u Glazgovu u trećem kolu grupne faze. Hrvatska javnost nije naišla pozitivno na ove reči, ali legenda tamošnjeg fudbala ne mari za to.

– To su moji dragi prijatelji, imamo veliki međusobni respekt. Bio bih srećan da se oni kvalifikuju na EP, ali ne bih nikako voleo da se u Glazgovu zviždi njihovoj ili našoj himni ili da se navijači negde potuku – poručio je Šuker.

NESPORAZUM JE REŠEN: Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije (FOTO)

No, prethodno bi izabranici Ljubiše Tumbakovića trebalo da pobede Norvešku u Oslu i potom Škotsku ili Izrael u eventualnom finalu u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter