0
Domaći fudbal

NIKOLA AŠĆERIĆ ZA HS: Crvena zvezda nas je ‘odradila’ na iskustvo!

Objavljeno: 20.11.19 u 21:25

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mačvu iz Šapca rezultatom 1:0 u osmini finala Kupa Srbije.

Crveno-beli su statistički bili boljij ali se nisu ni gosti obrukali večeras na našem najvećem stadionu. Mačva je imala odličnu šansu pri rezultatu 0:0, a nakon meča u razgovoru za HotSport napadač crno-crvenih Nikola Ašćerić izneo je svoj sud o odigranom duelu.

– Nije bila loša utakmica. Imali smo dobru šansu na 0:0 i par dobrih pokušaja tokom meča. Ne znam kako je Popović skinuo udarac Vujasina. Brzo su izveli prekid, bio je čist penal. ‘Odradila ‘ nas je Crvena zvezda na iskustvo pri izvođenju prekida. Imali smo sreće prilikom penala Boaćija. Bilo je nekoliko mladih momaka koji nisu dugo igrali i nedostaje im malo utakmica. Popustila nam je koncentracija na trenutak. Okrećemo se narednom meču čeka nas grčevita borba za opstanak, ima još dosta da se igra, videćemo šta nas očekuje – istakao je stameni napadač Mačve Nikola Ašćerić

FOTO: Skrinšot / FK Mačva 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter