0
Ostali sportovi

ČUDO DO SADA NEVIĐENO: Momčilović postigao gol preko celog terena i bacio Francusku na kolena (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.19 u 21:23

Tri meča, tri pobede uz fantasičnu sliku iz Pariza. Futsal reprezentacija Srbije, ostavila je odličan utisak na kvalifikacionom turniru za Prvenstvo sveta i posle Švajcarske i Belgije, savladala prvog favorita, selekciju Francuske.

Izabranici selektora Gorana Ivančića sa prvog mesta odlaze u narednu fazu (kraj januara, početak februara) kvalifikacija gde će nastaviti put ka plasmanu na Prvenstvo sveta koje se održava u septembru 2020. godine u Litvaniji.

A sve ono što futsal magija može da podari navijačima viđeno je u duelu dve fantastične selekcije, Srbije i Francuske. Orlovi su dominirali tokom većeg dela susreta, u jednom trenutku vodili 4:1 i činilo se da domaćin ne može da se vrati u igru. Sa dva gola Ramireza Francuska je ipak stigla do izjednačenja, a onda kada su se brojale sekunde do kraja utakmice, u junaka meča izrastao je fenomenalni golman Nemanja Momčilović. I to ne samo odličnim odbranama nego – golom odluke koji je šokirao domaću selekciju. Nešto što se, istina, viđa u futsalu, ali ne tako često, pogotovo ne u duelima jakih rivala. Iskoristio je Momčilović trenutak nepažnje u redovima Francuza i golom koji se ne zaboravlja (bukvalno s gola na gol) doneo ogromnu radost našoj selekciji.

STRELCI: 1:0 Lazarević 4’24, 2:0 Rakić 9’59, 3:0 Tomić 22’07, 3:1 Sumare 22’36, 4:1 Rakić 23’31(p), 4:2 Kebe 23’51,4:3 Ramirez 33’56, 4:4 Ramirez 34’50, 5:4 Momčilović 39’52. Dvorana u Parizu. Žuti kartoni: Vesić, Aleksić. Crveni karton: Vesić (Srbija).

SRBIJA: Momčilović, Rakić, Tomić, Pršić, Vesić. Vulić, Aleksić, Petrov, Mutavdžić, Ramić, Lazarević, Vukadinović, Simić, Radovanović.

FRANCUSKA: Harun, Ramirez, N’Gala, Ale, Mohadin. Dirot, Belhaj, Kebe, Ba, Lutin, A.Mohamed, De, Bendali, Sumare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter