0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN: Markoviću predstoji duža pauza, moguća i operacija!

Objavljeno: 17.10.19 u 10:38

Pravo niotkuda juče je objavljeno da Lazar Marković zbog povrede neće igrati protiv Mančester Junajteda, a čini se da ga ćeka malo duža pauza.

Lazar Marković će morati da pauzira, za sada nije poznato koliko dugo. Radi se o povredi Aduktora (povreda mišićnog tkiva na preponama) na jednom od treninga. Markoviću predstoji pauza, a ona će biti duža ukoliko se odluči da se podvrgne operaciji.

Lazar je tek krenuo da se vraća u fudbalski život i podiže formu, a ovakva povreda je poslednje što mu je trebalo. Nema sumnje da je ovo težak udarac za igrača, ali i za klup u čijem dresu je počeo da pruža sve bolje partije.

Od povratka u Partizan Marković je na sedam nastupa postigao tri pogotka. Pred Miloševićem je zadatak da pronaže rešenje za upražnjeno mesto za naredne mečeve, a kao kandidati nameće se Đorđe Ivanović koji je postigao pet pogotka protiv Vodojaže u Kupu Srbije za crno-bele.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter