5
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ: U derbiju nema favorita, u ovakvim utakmicama postajete igrač! Trener crveno-belih otkrio da li će Rodić biti spreman

Objavljeno: 21.09.19 u 13:30

Fudbaleri Partizana će sutra od 18 časova ugostiti Crvenu zvezdu u 161. ‘večitom derbiju’

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je najavio ovaj meč na današnjoj pres konferenciji.

– Pred nama je prvenstvena utakmica, nalazimo se još na početku takmičenja. Obe ekipe u meč ulaze nakon evropskih duela, nadam se dobroj fudbalskoj predstavi u kojoj će svi navijači uživati – počeo je Milojević

Trener crveno-belih je potom govorio o kadrovskoj situaciji.

Došli smo u situaciju da imamo veliki broj stranaca, a samo četiri mogu da se nađu u protokolu. Pre nekoliko nedelja razgovarao sam sa njima i predočio im situaciju. Moja je odluka o tome ko će se naći u protokolu, ali nisam još doneo odluku o tome ko će igrati, prvi put se susrećem sa ovakvom situacijom. Što se povređenih tiče, Rodić je trenirao sa ekipom, biće spreman za sutrašnji meč – ističe Vladan Milojević.

Trener Crvene zvezde potom je govorio o narednom derbiju.

– U derbiju nema favorita, nema prednosti domaćeg terena. ne osvrćem se na kladionice i to koga oni favorizuju. Kada pogledate istoriju, to nema veze, to su tri boda kao i svaka druga, možda za nijansu značajnija. Savo Milošević je duže u timu, sproveo je neke svoje zamisli. Partizan je Partizan. Ne treba derbi da bude dodatni motiv, dovoljno je to što igramo protiv Partizana i igrači znaju to. U takvim utakmicama je sve pod lupom. Svaka greška je deset puta veća, ali u takvim utakmicama postajete igrač. – rekao je Milojević.

Miloš Vazura je danas rekao da je Partizan u boljoj formi

Ne komentarišem tuđe izjave – ističe Milojević.

Pohvalio je trener Crvene zvezde Bibrasa Natha.

– Natho je pravi lider, doneo je nešto novo Partizanu, videćemo kako ćemo mi da se ponašmo sutra – ističe Milojević.

Trener Crvene zvezde dodao je na kraju da očekuje pune tribine, te da je pozitivno što oba kluba ove jeseni nastupaju u Evropi.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

5 Komentara

  1. 3/3 grobarska komentara su od grobarskog bota, isti bot radi to isto na sajtu Zurnala, ko mi ne veruje neka pogleda…

    0
    0
    Odgovori
  2. Posle onakvih razocharavajuchih igara u proshloj grupnoj fazi Lige Shampiona, posle razocharavajuchih igara Zvezde tokom celog prolecha u SLS., posle poraza u finalu Kupa od Partizana i posle ovog razocharenja u Minhenu sa posedom lopte od 23% i sa ni jednim shutem u okvir gola, ja kao navijach Zvezde apsolutno ne verujem u Milojevicha! A, Terzich i Mrkela su mu obezbedili najbolje igrache od 1991.g.

    0
    0
    Odgovori
  3. Utakmica je prvenstvena, donosi samo tri boda, nije Kup pa da odlučuje o trofeju – rekao je Milojević, trener kojega je trener-početnik Milošević tako brutalno spustio na zemlju u finalu Kupa. Milojević još oseća posledice toga pada iz oblaka! Još uvek se niko iz Zvezde nije oglasio povodom tog debakla u Kupu!

    0
    0
    Odgovori
    • 3/3 grobarska komentara su od grobarskog bota, isti bot radi to isto na sajtu Zurnala, ko mi ne veruje neka pogleda…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter