0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nemci pokazuju Severnim Ircima ko je ko

Objavljeno: 09.09.19 u 11:45

Za današnji HotSport tiket dana pripremili smo vam nekoliko utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, uz kombinaciju sa derbijem na Mundobasketu u Kini.

SEVERNA IRSKA – NEMAČKA 2&3+ (2,05)

Iznenađujuće, posle pet odigranih kola, Severna Irska je prva u grupi u kojoj su i Nemačka i Holandija. Baš zbog toga, ali i nedavnog poraza od ‘lala’, Nemci će morati pobedom da se izvade na ‘ostrvu’.

POLJSKA – AUSTRIJA GG (1,85)

Dve ekipe sa izrazito boljim potencijalom u napadu, nego odbrani. Zbog je za očekivati da se makar po jedna lopta nađe u obe mreže.

SLOVENIJA – IZRAEL 1 (1,92)

Slovenci su u naletu posle sigurnog trijumfa protiv Poljske, dok su Izraelci pre tri dana propustili priliku da na svom terenu savladaju Severnu Makedoniju.

FRANCUSKA – AUSTRALIJA 1 (1,67)

U derbiju druge faze Mundobasketa u Kini ove dve selekcije će se boriti za prvo mesto u grupi i time izbegavanje Amerikanaca u četvrtfinalu. Čini se da su Francuzi bliži tome, iako su i ‘trikolori’ i ‘kenguri’ bez poraza na ovom prvenstvu.

Ukupna kvota na tiketu je 12,16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter