1
Odbojka

FOTO: OSS

TERZIĆ: Ovo je uspeh koji pokazuje da nikada ne odustajemo! Ognjenović: Jedva čekamo doček na balkonu!

Objavljeno: 08.09.19 u 22:04

Veliki uspeh napravile su odbojkašice Srbije pobedom nad Turskom i to usred Turske

Ni zaglušujuća buka oko četrnaest hiljada navijača u ‘Ankara Areni’ nije zaustavila Srbiju koja je nakon taj-brejka slavila sa 3:2 i na taj način naše lavice odbranile su evropski tron. Nakon meča Zoran Terzić je govorio o finalnom meču. 

– Iskreno govoreći, da se ovo igralo bilo gde drugde, bilo bi lakše za nas. Ovo je bio pakao u kome stvarno nikada nismo igrali. Nismo se susreli sa ovakvom atmosferom do sada. Nismo imali komunikaciju jer nismo mogli da se čujemo. Vidite i sami, dešava se dobro da odigramo dobro i osvojimo, da odigramo slabije i osvojimo turnir, to je pokazatelj da je ovo ekipa koja nikada ne odustaje – rekao je Terzić.

Potom je govorio o Bianki Buši.

– Svi gledaju te detalje kada neko odradi kraj seta. treba osvojiti poene i pre biankinih poena, ali i posle. Ona je pokazala da može da odradi posao na vrhunski način i da nju ne interesuje  što je meč igran pred petnaestak hiljada protivničkih navijača – istakao je selektor  reprezentacije Srbije.

Jedna od najiskusnijih odbojkašica Maja Ognjenović nakon meča je istakla da je bilo teško igrati u ovakvoj atmosferi. 

Bilo je onako kako smo očekivali. Neizvesna utakmica, puna preokreta. Nije bilo uopšte lako igrati u ovakvom ambijentu. Mislim da nijedna od nas u karijeri nije igrala pred ovako ispunjenim tribinama. Ponosna sam na našu ekipu čak i u trenucima kada je izgledalo da Turska vodi i da ima meč u svojim rukama, uspeli smo da se vratimo. – istakla je Maja

Ognjenovićeva je potom pohvalila mlađe igračice koje su se pokazale kada je bilo najpotrebnije. 

– Bilo je dobrih izmena, neke od mlađih igračica iznele su veliki teret. Moramo biti zadovoljne, previše je emocija na ovome smom radili prethodnih meseci. Ne možemo da dočekamo sutrašnji doček na balkonu. Zbog takvih stvari treniramo, znamo sa kolikim nestrpljenjem nas očekuju navijači, kao i mi njih – zaključila je Ognjanović. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter