0
Evropske lige

FOTO: manutd.com

PREMIJER LIGA: ‘Đavoli’ deklasirali Čelsi, Murinjo svedok goleade u Mančesteru

Objavljeno: 11.08.19 u 20:04

Mančester junajted savladao je londoski Čelsi sa 4:0 pred punim Old Trafordom.

Ovo je prvi put od 2004. da su se oba kluba sastala u prvom kolu Premijer lige.

U prvih deset minuta utakmice videla se borbena i agresivna igra oba rivala, što je dokaz da oba tima žele sve, samo ne – poraz.

Rašford u 18. minutu pogodio sa bele tačke uz samu levu stativu. Golman Čelsija je bio nemoćan. U 35. minutu Rašford još jednom da je gol, ali nije priznat. U pitanju je ofsajd.

Andreas Pereira postiže gol 65. minutu. Dva minuta kasnije i Markus Rašford koji je još jednom potvrdio svoju klasu. Pol Pogba je pronašao pravi trenutak da loptu pošalje Rašfordu, tako da nije bilo dileme oko mogućeg ofsajda za Čelsi.

 

Pol Pogba je poslao pas Denijelu Džejmsu, a ovom nije bilo teško da je pošalje u gol u 82. minutu. Lampard je posle ove bombe ostao bez teksta. 

Mančester Junajted – Čelsi 4:0 (1:0)

Mančester Junajted: De Hea, Šo, Lindolf, Megvajer, Van-Bisaka, Pogba, Mektominaj, Marsijal, Lingard (Mata), Pereira (Džejms), Rašford (Grinvud)

Čelsi: Arizabalaga, Aspiligveta, Kristensen, Zouma, Emerson, Žorginjo (Kante), Kovačić, Pedro, Mont, Barkli (Pulisić), Abraham (Žiru).

Sudija: Entoni Tejlor

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter