0
Ostali sportovi

BADMINGTON: Delegacija BASS na prijemu kod gradonačelnice Kruševca!

Objavljeno: 18.07.19 u 15:45

Delegaciju Badminton saveza Srbije (BASS), koju su činili Radomir Jovović, predsednik Upravnog odbora, Milan Barbir, glavni trener reprezentacija i Dragan Antić, pomoćni trener reprezentacija i prvi čovek Badminton kluba Zmajevi, primila je Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca.

Tokom sastanka koji je pratio prijem delegacije BASS, u izuzetno prijatnoj atmosferi gradonačelnica je detaljno upoznata sa vrhunskim rezultatima koje u kontinuitetu postižu mladi kruševački badmintonci, sjajnom radu i nadljudskom zalaganju Dragana Antića, glavnog trenera BK Zmajevi i najvećeg ‘’rasadnika’’ srpskih talenata, sistemu rada BASS, školovanju takmičara, visoko postavljenim ciljevima i aktivnostima koje predstoje uz isticanje velikog broja međunarodnih takmičenja koja će biti krunisana evropskim prvenstvima u 2019. i 2020. godini. Zauzimanje najboljih plasmana na evropskim rang listama, uz kontinuirano osvajanje najsjajnijih odličja na najvećim evropskim i svetskim turnirima, ocenjeno je kao izvanredno.

Prema rečima Jasmine Palurović, grad Kruševac će nastojati da pruži još značajniju podršku kruševačkom badmintonu za koji se vezuju samo pohvale proistekle iz fantastičnih takmičarskih rezultata koji se godinama postižu.

– Gradonačelnica Jasmina Palurović, toplinom, srdačnošću i željom za pružanjem još značajnije podrške i produbljivanjem saradnje, je nama i sportu koji predstavljamo ukazala izuzetno poštovanje. Prijem i jednoipočasovni radni sastanak su protekli u konstruktivnoj diskusiji. Definisali smo prioritete i prepoznali nove mogućnosti kada je reč o razvoju badmintona na lokalu. Grad Kruševac je, svakako, pravi primer za primenu lokalne kategorizacije klubova i pružanje veoma značajne finansijske i logističke podrške. Gradonačelnici, kojoj se i ovim putem zahvaljujemo, imali smo priliku da tokom posete uručimo priznanje za izuzetan doprinos razvoju kruševačkog i srpskog badmintona – izjavio je Radomir Jovović, predsednik UO BASS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter