0
Domaći fudbal

POTREBAN ZVEZDI: Turci ostali praznih ruku kada je reč o golmanu…

Objavljeno: 13.07.19 u 10:28

Dobar učinak rezervnog golmana nije promakao klubovima, a crveno-beli su spustili rampu na njegovu prodaju.

Golmani su oslonac tima, a Crvena zvezda pored sjajnog Milana Borjana ima i Zorana Popovića, koji je uspešno odradio pripremni period i mečve u Austriji. Nije tajna da je čuvar mreže imao nekoliko klubova zainteresovanih da tamo nastavi karijeru, a kako saznaje HotSport za njega je zaintresovan bio Genčlerbirligi. Povratnik u ‘elitu’ krenuo je da pojačava ekipu, ali su dobili negativan odgovor i član crveno-belih nije na prodaju. Važan je deo ekipe za novu sezonu. Jasno je da Crvena zvezda ove sezone ima dosta ispita i da će Zoran Popović imati svoju ulogu.

Crveno-beli u svom rosteru imaju i novajliju Nikolu Vasiljevića, a Aleksandar Stanković će verovatno prvi deo sezone provesti u filijali Grafičaru. Traži se rešenje za njmlađeg Miloša Gordića za koga je postojalo interesovanje iz Turske i relan je odlazak na pozajmicu u inostranstvo ili neki domaći klub.

Naravno, Milan Borjan je za sada nezamenjiva karika…

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter