0
Atletika

ATLETIKA: Bibić bez bronze na EP!

Objavljeno: 13.07.19 u 19:57

Srpski atletičar Elzan Bibić, osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za mladje seniore/ke u Švedskoj. On je deonicu od 1500m istrčao za 3:50,90 minuta i trku završio kao trećeplasirani.

Bibić je tokom cele trke bio među prva tri takmičara, da bi se dva kruga pred kraj odvojio i prešao na vodeću poziciju. Nekoliko metara pred cilj njega je uspeo da pretekne Ignacio Fontes, španski atletičar koji je zauzeo prvo mesto rezultatom 3:50,38, dok je o drugom i trećem mestu odlučio finiš. Drugo mesto zauzeo je takmičar iz Velike Britanije, Piers Copeland koji je za samo jednu stotinku osvojio srebro rezultatom 3:50,89.

– Nisam zadovoljan bronzom, mislim da sam zaslužio i bio spreman za zlato. Trka je na početku bila dosta spora, dva kruga pred kraj ja sam ubrzao i promenio ritam koji me je doveo do ovog odličja. Takmičenje za mene još uvek nije završeno, očekuje me trka na 5000m koja je za manje od dva sata (20.05h) – rekao je Bibić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter