2
Domaći fudbal

ŽANDER ĆE MOŽDA UBRZO NA TEREN: Rodića prati gigant sa Bosfora…

Objavljeno: 09.07.19 u 00:08

Žander Santana doveden je kao pojačanje na levom beku i neko ko će odmarati Milana Rodića, ali možda uskoro Brazilac uskoči u startnih 11.

Nije tajna da se Anderleht raspituje za Milana Rodića. Ali, nisu Belgijanci jedini. Kako saznaju ‘Novosti’, Fenerbahče prati levog beka Crvene zvezde. Milan Rodić je za ovaj list objasnio kakva je situacija:

– Nisam opterećen odlaskom, imam ugovor do 2021. Upoznat sam s tim ko sve gleda i prati, ali ja razmišljam samo o Zvezdi, sezoni koju započinjemo i o tome da dobrim igrama doprinesem ostvarenju klupskog cilja. Za ostalo ne brinem – istakao je Milan Rodić.

Levi bek je karijeru počeo u OFK Beogradu odakle se preselio u Zenit. U Rusiji je igrao na pozajmici u Volgi i Krilima Sovjetov. U Crvenu zvezdu je stigao 2017. godine.

0
0

2 Komentara

  1. одличан играч још да је брз као када је био у офк београду али је имао повреда и то га је спријечило да направи трансфер у шпанију или енглеску.довео би чаврића шпорара и радоју .с њима би сигурно освојили опет лигу и играли бар у купу уефа

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter