0
Domaći fudbal

ZMAJEVI MISLE NA BUDUĆNOST: Izdanak Zvezdine škole prešao u Voždovac!

Objavljeno: 08.07.19 u 14:55

Fudbalski klub Voždovac predstavio je još jednog novog igrača, a ovoga puta opremu beogradskog kluba zadužio je mladi Damjan Daničić, rođen 2000. godine koji igra na poziciji levog beka.

Daničić je ponikao u Crvenoj Zvezdi, a deo protekle sezone proveo u Grafičaru kao pozajmljen igrač crveno-belih. On je takođe standardno nastupao i za mlađe selekcije našeg nacionalnog tima. Mladi levi bek koji je sa Voždovcem potpisao višegodišnji ugovor ističe da je prezadovoljan što je postao deo kluba koji vidi kao najbolji za razvoj potencijala mladih igrača.

– Uslovi koje mladi igrač ima u Voždovcu za napredovanje su sjajni i presrećan sam što sam postao deo ovakvog kluba. Svi momci iz ekipe su zaista sjajni, kao i sama atmosfera unutar kluba pred početak prvenstva i to mi daje za pravo da mislim da sam napravio pravi potez dolaskom među Zmajeve. Prvenstvo počinje za manje od dve nedelje, i nestrpljiv sam da nastupum u dresu novog kluba – rekao je Daničić.

Fudbaleri Voždovca sezonu započinju utakmicom protiv TSC iz Bačke Topole koja se igra 20. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter