0
Evroliga

FOTO: sports.fr

‘EVROLIGAŠKA PIJACA’: Vesterman kod Žoca, Rajt slobodan, PAO doveo skupo NBA pojačanje

Objavljeno: 08.07.19 u 17:00

‘Evroligaška pijaca’ je iz dana u dan zanimljivija, a evo šta se na evropskom tržištu dešavalo danas.

Nekadašnji plejmejker Partizana i veliki navijač ovog kluba Leo Vesterman potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. Francuz je prošle sezone u dresu Žalgirisa postizao 6,3 poena i 2,8 asistencija po meču.

Žalgiris ne sedi skrštenih ruku, te je u pregovorima sa Aleksom Perezom. Meksikanac je prošle sezone igrao za Banvit i u Superligi Turske je ubacivao 14,7 poena uz 5,5 asistencija.

Panatinaikos je doveo NBA pojačanje. Reč je o bivšem plejmejkeru Sakramenta, Njujork Niksa i Finkisa Džimeru Fredetu. Njegova godišnja plata u Atini biće 1,75 miliona evra. Vicešampion Evrope Anadolu Efes dovoe je Aleka Petersa iz CSKA, dok je Olimpijakos potpisao Ogastina Rabita.

Brat Davisa Bertansa, Daris vratio se na mesto uspeha u Himki. Slobodan igrač od danas je i Amerikanac Dorel Rajt kog je Crvena zvezda želela u vreme dok je nosio dres Igokee. Amerikanac se rastao sa Lokomotivom iz Krasnodara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter