0
AdmiralBet ABA Liga

FRANCUSKA KOLONIJA NA OKUPU: Miljenici Partizanovih navijača ponovo u istom timu!

Objavljeno: 07.07.19 u 23:20

Navijači Partizana rado se sete vremena kada je Leo Vesterman, zajedno sa Žofrijem Lovernjom sa velikim uspehom nosio dres crno-belih.

Njih dvojica nesumnjivo su bili miljenici navijača, a Lovernj je postao i prvi stranac kapiten Partizana.

Tih vremena navijači sećaju se sa setom, a francuski košarkaši više ne moraju jer će u narednoj sezoni ponovo nositi dres istog kluba. Ovog puta imaće i trećeg musketara. Nando De Kolo, Žofri Lovernj i Leo Vesterman naredne sezone nastupaće zajedno u dresu Fenerbahčea.

Renomirani litvanski novinar koji je specijalizovan za košarku Donatas Urbonas najavio je danas da će Žalgiris za narednu godinu potražiti novog pleja, pošto je ‘jedan klub spreman da plati obeštećenje za Vestermana’. Dok je nakon toga i zvanično potvrdio da je u pitanju Fenerbahče.

Vesterman je bio član Žalgirisa u sezoni 2016/17, potom je godinu dana proveo u Moskvi, u ekipi CSKA, a letos se vratio u Kaunas i pod vođstvom Šarunasa Jasikevičijusa beležio prosečno 6,4 poena i 2,8 asistencija u 27 evroligaških mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter